OVER TVS PRODUCTIES

Mijn naam is Tim van Sloten, ik ben 25 jaar oud en woon in Voorhout. Ik heb de MBO opleiding Mediavormgever Audiovisueel gevolgd, en succesvol afgerond. In deze periode heb ik meerdere stages gelopen, waaronder bij regionaal radio/televisiestation RTV Katwijk en het productiebedrijf De Clipjesfabriek in Almere. Van beide stages heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en is mijn passie voor het maken van video's versterkt. In de tijd van mijn studie en stages heb ik mij gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo's, evenement verslagen, promo's en interviews. Naast het realiseren (editen/filmen) ben ik ook veel betrokken geweest met het conceptualiseren. 

In een groep brainstormen over wat we met de video willen overbrengen naar de juiste doelgroep is voor mij niets nieuws.

 

Verder heb ik in mijn vrije tijd ook film/edit-opdrachten aangepakt. Waaronder voor een festival in Leiden en een promotievideo voor een restaurant in Voorhout. Dit deed ik zelfstandig om ervaring op te doen en omdat ik het uitdagend vindt. Wel heb ik ondervonden dat ik het liefst samenwerk in een team. Samen sta je sterker en naar mijn mening zie je dit dan ook terug in de video.