Over TVS Producties


Ervaring

Mijn naam is Tim van Sloten, ik ben 22 jaar oud en de oprichter van TVS Producties. Ik heb de afgelopen jaren de MBO opleiding Mediavormgever Audiovisueel gevolgd, en succesvol afgerond. In deze periode heb ik meerdere stages gelopen, waaronder bij regionaal radio/televisiestation RTV Katwijk en het productiebedrijf De Clipjesfabriek in Almere. Van beide stages heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en is mijn passie voor het maken van video's versterkt. 

 

Verder heb ik in mijn vrije tijd ook film/edit-opdrachten aangepakt. Waaronder voor een festival in Leiden en een promotievideo voor een restaurant in Voorhout.

 

Doelgroep

Ik richt mij vooral op bedrijven en individuen die een video willen ter promotie. Door mijn ervaring hierin kan ik gepaste advies geven omtrent de boodschap die gecommuniceerd moet worden. Ook kan ik U helpen met het publiceren op social media (YouTube, Facebook, Instagram) zodat voor elk platform de juiste video komt. Het maken van korte versies van de daadwerkelijk video is geen probleem.